< tilbage 20-01-2015 - 15:56

Hundeskolens Hundepris 2014

Sydkystens hundeskoles hundepris blev i 2014 tildelt vores dyrlæge og veterinær kiropraktor Thomas Ingvorsen. 


Indstillingen til prisen lød som følgende:

 

Thomas gør et kæmpe arbejde med at sætte sig ind i hvordan vores hunde kan få den bedste hjælp til at forebygge sygdom- og helbrede dem når skaden først er sket. Det kan man så sige at det er der mange dyrlæger der gør bare ved at være dyrlæger men Thomas er det man kan kalde for en “fag-nørd”.
Han ved så uendeligt meget mere end der står i lærebøgerne bl.a. også om adfærd og ernæring, så når alle andre siger vi ved ikke hvad der er galt så kører jeg gerne den lange vej til Thomas eller ringer for at få et kompetent svar og det han ikke ved det går han hjem og “sover på/nørder med” og gør alt hvad han kan for at finde frem til et somme tider nærmest umulige svar.
Han er altid parat til at dele ud af sin viden og er det noget som kræver en helt særlig specialviden så er han aldrig bleg for at henvise mig til en der er specielt dygtig inden for et givent område. Et bevis på at Thomas er noget særligt er at flere dyrlæger i Nordsjælland siger “ hvad er det med ham Thomas, flere og flere nævner ham” ...tjah hvad er det! ...vel nærmest en form for “magiske hænder” og en uendelig kærlighed til vores hunde/dyr når vi kommer med dem til ham.
Een gang sad han med min Baffi i stive 1,5 timer i skrædderstilling på gulvet og behandlede hende for at hun skulle slippe for at skulle op på bordet (hun havde en diskusprolaps) og når man kommer hos Thomas er det ikke ualmindeligt at han kommer helt ud til bilen med guffer i lommen for at sige hej eller at han sætter sig på en stol i venteværelset for at sige hej og nusse en ny patient så de trygt følger med ind på klinikken.
Selvom det ikke er et behandlingsforløb han selv er i gang med så er Thomas interesseret i at følge med i hvad der foregår og hvordan mine hunde har det kan endda finde på at ringe og høre hvordan det er gået med f.eks. en ny behandling det kan også være uden for normal arbejdstid. Jeg har flere gange talt med dyrlæger om en helt særlig speciel ting og hvor de ikke har vidst hvad jeg talte om men ringer jeg til Thomas så ved han hvad jeg taler om.

 

Se mere på Sydkystens Hundeskoles hjemmeside: www.sydkystenshundeskole.dk

<