Tingas hvalpe skal vaccineres

Se de søde billeder af 9 Flat Coated Retriever hvalpe :-)

Hvalpene ankommer til klinikken nysgerrige og veloplagte, 8 hanner og 1 enkelt tæve :-)!Hvalpene ankommer til klinikken nysgerrige og veloplagte, 8 hanner og 1 enkelt tæve :-)!Hvalpene er hurtigt over hele konsultationen og undersøger alt :-). De er født d. 24. okt. 2015 og er knap 8 uger gamle.Hvalpene er hurtigt over hele konsultationen og undersøger alt :-). De er født d. 24. okt. 2015 og er knap 8 uger gamle.
Kameraet var meget interessant..Kameraet var meget interessant....helst snuden helt op i linsen :-)!..helst snuden helt op i linsen :-)!
De fik et tæppe på gulvet til at lege ved, finde godbidder omkring..De fik et tæppe på gulvet til at lege ved, finde godbidder omkring....og slappe af ved :-)!..og slappe af ved :-)!
Én efter én blev de taget op, undersøgt og lyttet på..
(..og ja de blev nusset :-))!Én efter én blev de taget op, undersøgt og lyttet på..
(..og ja de blev nusset :-))!
.. og med vaccinen i den ene hånd og godbidder i den anden, var der ikke én af hvalpene der ænsede vaccinationen :-)!.. og med vaccinen i den ene hånd og godbidder i den anden, var der ikke én af hvalpene der ænsede vaccinationen :-)!
Imens hvalpene legede på gulvet..Imens hvalpene legede på gulvet....tog mor Tinga sig et velfortjent hvil på stolen udenfor rækkevidde af små morglade hvalpe :-)!..tog mor Tinga sig et velfortjent hvil på stolen udenfor rækkevidde af små morglade hvalpe :-)!
Efter leg på gulvet og en tur på bordet..Efter leg på gulvet og en tur på bordet....faldt der mere og mere ro over hvalpene :-)!..faldt der mere og mere ro over hvalpene :-)!
Da alle var undersøgt og vaccineret, og hele konsultationen snuset igennem..Da alle var undersøgt og vaccineret, og hele konsultationen snuset igennem....var det kun mor Tinga der var vågen :-)!..var det kun mor Tinga der var vågen :-)!
Vi siger tusind tak for besøget af alle de søde, nysgerrige og kærlige hvalpe :-)!

Tak for billederne til Tingas ejere
..og ikke mindst tak til Tinga og alle de skønne hvalpe :-)